Frozen baked potato 3 Frozen baked potato 2
 • Frozen baked potato

Bagt kartoffel, frost

 • Baked potatoes 123
 • Puy Lentil, Beetroot and Feta Jacket with Rocket m
 • Bagt kartoffel med pulled pork
 • BAGT KARTOFFEL MED MAROKKANSK LAM OG ABRIKOSER

Vidste du, at forbrugerne gerne ser flere valgmuligheder med fyldte bagte kartofler på menuerne, herunder gerne mere innovativt fyld? Tiden er inde til at gå videre end til almindeligt fyld, så vi vil gerne inspirere dig med nogle opskrifter baseret på forbrugertendenser som f.eks. glutenfri, sundhed, krydderier og kødreduktion.

Hvad synes du om opskrifter som pulled pork og spicy slaw, marokkansk lam og abrikoser, grønne linser, feta og rødbede med rucola eller pizzabagekartoffel?

Vores frosne bagte kartofler fås i large and extra-large, og de lækre og sunde frosne bagte kartofler til fyld er bagt langsomt på forhånd, så de helt enkelt er klar til at varme op, fylde og servere. På den måde sikres det, at de er sprøde udenpå og lette og luftige indeni - de absolut vigtigste faktorer for forbrugerne, når de nyder en fyldt bagt kartoffel.

De nye bagekartofler er desuden frosne, hvilket betyder at restauratører ikke behøver at bekymre sig om kvaliteten af kartoflerne, som ofte kan variere fra måned til måned ved brug af rå varer, da der er tale om et naturprodukt. Aviko har en meget streng kvalitetskontrolproces, der skal sikre, at kun de bedste kartofler anvendes i alle virksomhedens produkter, så køkkenchefer og restauratører får adgang til kartoffelprodukter af fremragende kvalitet hele året rundt.

Vores nye bagte kartofler til fyld er sunde og nærende og klar på en brøkdel af tiden, og de er en delikat tilføjelse til enhver menu - fra frokosttid og frem.

De store bagte kartofler til fyld fås i kasser à 4 x 1,5 kg, mens de ekstra store fås i kasser à 4 x 1,86 kg. Begge kan opvarmes i ovn, kombidamper eller mikrobølgeovn.

Er du interesseret i dette produkt?

Er du interesseret i vores frosne, bagte kartofler, og kunne du tænke dig en vareprøve? Klik her (L) eller her (XL) for at bestille en vareprøve. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Har du spørgsmål vedr. dette produkt? Du er velkommen til at sende os en e-mail eller ringe til os: +45 238 500 95

 • Opskrifter

  Pizza Jacket

  Pizzakagekartoffel

 • Opskrifter

  Puy Lentil, Beetroot and Feta Jacket with Rocket m

  Bagt kartoffel frost med grønne linser, feta og rødbede med rucola

 • Opskrifter

  BAGT KARTOFFEL MED MAROKKANSK LAM OG ABRIKOSER

  Bagt kartoffel frost med marokkansk lamog abrikoser

 • Opskrifter

  Bagt kartoffel med pulled pork

  Bagt kartoffel frost med pulled pork og spicy slaw