aviko-pure&rustic hamburger_recept aviko-pure&rustic DM 2a
  • Pure & Rustic

Country Pure & Rustic Fries

  • aviko flying buffet_ Country Cooking Pure & Rustic frites met twee cottagecheese dipsauzen 1a
  • Country Cooking Pure & Rustic Pommes mit selbstgemachtem Ketchup und Sardellen-Mayonnaise
  • Wrap mit Pure & Rustic Pommes, rote Bete, Haselnüssen und Basilikum

At spise ude er igen blevet enormt populær. Forbrugerne har ikke kun flere og flere valgmuligheder for hvor og hvornår de går ud at spise, de vil også i stadig højere grad vide, hvad der står på menukortet. Især de nuværende unge i tyverne og trediverne er åbne over for unikke smage af hjemmelavede retter med en autentisk historie. Denne trend medfører en stigende efterspørgsel efter produkter, der forholder sig til det. Kartoflen er i særdeleshed et unikt, traditionelt og autentisk produkt, der forholder sig til dette!

Som restauratør kan du både friste forbrugeren og skille dig ud fra konkurrencen ved at servere Avikos Pure&Rustic pommes frites. Disse utraditionelle pommes frites med skræl ser ikke blot ud som hjemmelavede pommes frites, men dine gæster smager såmænd også den ægte smag af kartofler og de er unikke, fordi den naturlige skræl ikke er fjernet. Kartofler som er tilberedt med skrællen, indeholder flest fibre, som giver en mæt fornemmelse og sikrer en god fordøjelse. Desuden kan disse pommes frites tilberedes hurtigt og de ligner selvskårne pommes frites.

Pure & Rustic Fries er fremstillet af kartoffelsorten Agria. Bortset fra at disse kølede friske pommes frites er med skræl, er de unikke, fordi der er anvendt to forskellige skæremål: 10 x 20 mm og 14 x 14 mm. Når pommes fritene er friturestegt, får de en pragtfuld gyldenbrun farve.

Overraskende opskrifter med Pure & Rustic Fries

Vores Pure & Rustic Fries kan varmt anbefales til steakretter og hamburgermenuer. Disse pommes frites kommer også til deres ret, hvis de serveres til fisk. Foruden at vi forsyner dig med de lækreste friske pommes frites, giver vi dig også gerne overraskende opskrifter til dit menukort, som f.eks Pure & Rustic med parmesanost, persille og cajun-krydret remoulade.  Eller server Aviko Pure & Rustic med to slags hytteost dipEn herlig smagskombination. For mere inspiration eller serveringsforslag, se vores andre  opskrifter .

Lyst til at prøve Pure & Rustic?

Har du lyst til at prøve vores Pure & Rustic Fries? Rekvirer en smagsprøve eller kontakt en af vores kollegaer for at lave en aftale.

Prøv nu

aviko-pure&rustic VS

Bestil her en smagsprøve af vores Aviko Pure & Rustic 

Er du nysgerrig efter vores dybfrosne premium pomfritter? Klik her