Slider left Slider right
 • slider 1
  Opdag vores førsteklasses pomfritter
 • Slider 2
  Opdag vores førsteklasses pomfritter
 • Slider 3
  Opdag vores førsteklasses pomfritter

Førsteklasses pomfritter

Når det drejer sig om pomfritter, er det ikke længere bare "en størrelse passer alle". Vores Premium Fries er udviklet til at byde på forskellige pomfritter, der opfylder driftsmæssige behov og tilbyder kunderne fristende variationer. Vi har dækket det hele, fra tallerkenfyld og holdbarhed til kravet om at være glutenfri, med kartoffelprodukter, der smager fantastisk herunder Superlongs, Sweet Potato Fries og vores Supercrunch-serie. Hver stil byder ikke kun på variation til kunderne men også på forskellige økonomiske fordele for operatøren.

Nr. 1 Supercrunch

Et overtræk af naturlig, glutenfri kartoffelstivelse gør disse pomfritter fabelagtigt sprøde og flotte og giver dem en længere holdbarhed end almindelige pomfritter

Nr. 2 Sweet Potato Fries

Pomfritter af sød kartoffel giver farve til din menu. De har også en fin, særpræget smag. De er ideelle som en snack med citronmayonnaise. Du kan også give dem et sødt pift med en dip af saltet karamel eller bruge dem i en børnemenu. Med vores knasende, farverige og glutenfrie Sweet Potato Fries, giver du helt sikker din menu et løft.  

Nr. 3 Superlongs

Lange og sprøde pomfritter, som er fremstillet af de bedste kartofler. Du får fordel af 20 % længere pomfritter, hvilket giver bedre tallerkenfyld med færre pomfritter

Har du brug for hjælp? Opgrader med Aviko!

Som kartoffelleverandør til fødevarebranchen stræber vi efter at støtte operatører på alle de måder, vi kan. Derfor har vi skabt en praktisk tallerkenfyldsberegner, der gør dig opmærksom på de profitmuligheder, som er mulige, hvis du opgraderer dine pomfritter. Det brugervenlige onlineværktøj laver anbefalinger baseret på din aktuelle omsætning af normale pomfritter og din forventede omsætning, hvis du vælger at skifte til Avikos Superlong, Supercrunch eller Sweet Potato Fries.

Klik på typen af pomfrit, du vil sammenligne, inden du indtaster, hvor mange portioner du i gennemsnit sælger pr. dag, og hvad prisen er. Beregneren regner derefter ud, hvor meget du bør sælge af Avikos pomfritter, og hvordan det øger dit overskud.

Klik her, og prøv det selv.

Vil du prøve en af vores luksuspomfritter? Bestil en prøve. Ønsker du at få flere oplysninger om vores Premium Fries? Du er velkommen til at kontakte os. 

 • Vores pomfritter

  SuperCrunch 7mm

  Supercrunch 7mm

 • Vores pomfritter

  Supercrunch 9,5 mm

  Supercrunch 9,5mm

 • Vores pomfritter

  Supercrunch 9,5 mm skin on

  Supercrunch 9,5mm skin on

 • Vores pomfritter

  SuperCrunch 15mm

  Supercrunch 15mm

 • Vores pomfritter

  supercrunch steakhouse

  Supercrunch Steakhouse

   

 • Vores pomfritter

  Superlong 7mm

  Superlong 7mm

 • Vores pomfritter

  SuperLong 9,5 mm

  Superlong 9,5mm

 • Vores pomfritter

  Sweet Potato Fries

  Sweet potato fries

Upgrader med Aviko

opgrader mit Aviko

Prøv vores tallerkenfyldsberegner for at finde ud af, hvordan vores Premium-pomfritter kan øge dit overskud.