wedges 1 Wedges
  • Kartoffelwedges

Kartoffel både fra Aviko

  • AVIKO-00293_skin on wedges remoulade 1a
  • Wedges mit Rucolapesto, Paprika- und Kräuterdipp
  • AVIKO-00293_Spicy Jacket Wedges met currysaus 1a
  • Spicy Jacket Wedges met spies_Streetfood Benelux

Naturligvis vil du overraske dine gæster med velsmagende retter. Det kan du med kartoffel både Garlic & Herbs: Herligt krydrede kartoffelbåde med hvidløg og fine urter. Vores velsmagende kartoffelbåde giver mulighed for mange variationer og på denne måde sørger de for afveksling på menukortet. De er ideelle som tilbehør til et hovedmåltid eller som snack, men også særdeles velegnede til buffeter. Kartoffelbådene er forstegte i 100 % solsikkeolie, og kan tilberedes i frituren, stegepanden eller ovnen.

Overrask dine gæster med kartoffel wedges fra Aviko

Foruden disse kartoffelbåde findes der også andre varianter af kartoffelbåde i vores produktudvalg. F.eks. vores  kartoffel både uden skræl: Skrællede både skåret ud af de bedste og fineste kartofler. Eller vores  kartoffel både med skræl for en mere autentisk udstråling på bordet. Og hvad mener du om vores  Mega Wedges? Ekstra store kartoffelbåde, ser håndskårne ud og ideelle til at fylde tallerknen.

Lækre, overraskende opskrifter med wedges

Vores kartoffelbåde er meget alsidige i brugen, f.eks. på en deletallerken med andre snacks, som tilbehør til et hovedmåltid men også bare som del af en ret. Hvad synes du om f.eks. en yoghurtsuppe med Mega Wedges? Eller siciliansk kylling med Wedges? Kartoffelbådene kan naturligvis også serveres med lækre dip. Variationerne er uendelige! 

Er du blevet inspireret af vores kartoffelprodukter?

Vi giver dig gerne inspirerende opskrifter med kartofler til kartoffelbåde, hvormed vi vil hjælpe dig at skabe nye kulinariske idéer og variationer. Er du blevet nysgerrig efter vores kartoffelbåde? Rekvirer en smagsprøve helt uden forbindende. Vores salgsteam står parat til at give dig mere information eller til en uforpligtende samtale, hvor vi besvarer dine spørgsmål. Overrask dine gæster nu også med kartoffelbåde fra Aviko!