Nyheder

  • Cupcakes
  • Sushi
  • Wedges
  • Etagaire
  • Fries with hamburger

Afveksling: Forskellige måder at spise pommes frites på

Publiceret den 14/09/2015

Som førende producent af pommes frites med over 50 års erfaring i kartoffelindustrien tilbyder Aviko et udvidet sortiment af pommes frites. Vi tilbyder forskellige frosne kartoffelprodukter, der passer til alle markeder. Men vi gør mere end det – vi giver dig også inspiration til, hvordan du kan spise pommes frites. Vi håber at kunne give dig nogle lækre menuidéer til at bruge pommes frites. Overrask dine kunder!

Prøv forskellige typer pommes frites fra Aviko

De mest kendte almindelige pommes frites i verden er de tynde og lange French fries. De er selvfølgelig at finde i vores sortiment. Men vi kan byde på så meget mere. For eksempel vores førsteklasses pommes frites, såsom Superlong og Supercrunch.

Prøv vores Supercrunch pommes frites - de sprødeste pommes frites, der nogensinde er lavet! Disse pommes frites har masser af knas og ser fantastisk lækre ud. Sprødheden kommer fra det særlige overtræk, der giver de let saltede Supercrunch en længere holdbarhed. Prøv en af disse varianter, og gør dine kunder glade. 

Vær kreativ med opskrifter

Opskrifter med pommes frites er en fast favorit på enhver menu. Der er mulighed for masser af variationer. Traditionelt har man tit serveret pommes frites med kød og grøntsager, men der er også mange andre muligheder. Tag for eksempel deletallerkener. Deletallerkener er et koncept, der bliver mere og mere populært. Du kan blande forskellig mad og snacks, herunder pommes frites, og stille dem frem på et bord, som alle så kan tage fra. Find på en interessant måde at præsentere deletallerkenen på: Brug plantepotter, planteskeer, rustikke skærebrætter og mini-stegekurve. Du kan også vælge at skabe en fusion-deletallerken: Kombiner elementer fra forskellige kulinariske traditioner på én tallerken. Dine kunder vil blive overrasket over de forskellige smagsvarianter.

Vores passion for kartofler betyder, at vi hele tiden udvikler menuidéer med vores kunder i tankerne.  Uanset om du arbejder i sundhedssektoren, på et hotel, i en restaurant eller fastfood-biks har vi opskrifter med kartofler, du kan bruge.

Prøv pommes frites til morgenmad eller frokost

Kartoffelprodukter er ikke kun noget, man spiser til middag - du kan også servere dem til morgenmad og frokost eller som en snack. Tag f.eks. vores sortiment af kartoffelbåde. Hvad enten du vælger Kartoffelbåde m. skræl eller Spicy kartoffelbåde, passer de perfekt som tilbehør til enhver ret.

Er du interesseret i pommes frites fra Aviko til din virksomhed?

Har du en virksomhed, og er du interesseret i kartoffelprodukter fra Aviko? Kontakt os for at få flere oplysninger. Vi står klar til at hjælpe.