Nyheder

  • Steamfresh
  • aviko-pure&rustic DM 2a

Avikos vision om Handmade Convenience-produkter

Publiceret den 08/09/2016

Vores vision. Aviko bruger udsagn "som håndlavet", "som hjemmelavet" eller "som frisklavet", hver gang vi mener, at det er lykkedes os at udvikle et produkt, der ikke uden videre er til at skelne fra et ikke-industrielt, håndlavet produkt. Det vil altså sige et produkt, som gæsten ikke bemærker, er et Convenience-produkt.

Steamfresh

Hvad dette helt konkret betyder, kan variere afhængigt af, hvilket produkt der er tale om. Hvad angår vores dampkogte SteamFresh-kartofler, er det eksempelvis den naturlige, rene smag af kartoffel. Konventionelle forkogte kartofler har altid en let bismag, der er et resultat af pasteurisering i forbindelse med fremstillingsprocessen. Ved dampkogning beholder kartoflerne deres naturlige aroma. Derfor er vi i stand til at tilbyde en "forarbejdet kartoffel", der smager præcis som var den friskkogt lige fra gryden.

Pure & Rustic-pomfritter på køl

Eller prøv for eksempel Avikos Pure & Rustic-pomfritter: Takket være et mix af to forskellige udskæringer samt den naturlige skræl skulle man tro, at kokken netop havde skåret en håndfuld kartofler i grove stykker og friteret dem i frisk olie.
Pomfritterne er fremstillet af friske, gule kartofler med den naturlige skræl intakt og virker derfor som om, de var hjemmelavede. Efter 3-4 min. i frituregryden er de lækkert sprøde udenpå med en ægte kartoffelsmag indeni.

Hvorfor vælge Homemade-produkter?

Cateringmarkedet præges for tiden af to modstridende trends: På den ene side lægger gæsterne stadigt mere vægt på høj kvalitet, naturlighed og nydelse ud over det sædvanlige. På den anden side må køkkenchefer i stadig højere grad arbejde med stramme budgetter, stort tidspres og personale, der ikke nødvendigvis besidder alle de ønskede kvalifikationer. En del af løsningen på dette dilemma er Avikos Convenience-produkter, der takket være deres konsistens, smag og friske aroma uden videre kan indgå i et frisk- og hjemmelavet måltid.

Tag kontakt til os, hvis du er interesseret i vores sortiment af kartoffelprodukter. Du har altid mulighed for at bestille en vareprøve på vores produkter, så du selv kan vurdere deres høje kvalitet.