Nyheder

  • Pommes frites af søde kartofler - Pommes frites af søde kartofler kan serveres som tilbehør, en del af en ret eller som en snack med citronmayonnaise
  • Pommes frites af søde kartofler - Den unikke blancheringsproces garanterer en flot farve og sprødhed og er med til at bevare de naturlige sukkerarter, hvilket giver en fantastisk smag.
  • Vores pommes frites af søde kartofler fremstilles af Beauregard-varianten, som dyrkes i North Carolina, USA,  hvor klimaet er perfekt.
  • Pommes frites af søde kartofler - Du kan også give dem et sødt pift med en dip af saltet karamel eller bruge dem i en børnemenu.

En vellykket FoodExpo

Publiceret den 16/03/2016

25.822 besøgende og 498 udstillere var med til at gøre Nordens største madmesse til en stor fornøjelse for madelskere. FoodExpo 2016 var en dundrende succes. Tillykke til vinderabonnenten i FoodExpo 2016! Klik videre for at se, hvem der har vundet 1000 kr.

I løbet af FoodExpo kunne besøgende tilmelde sig vores nyhedsbrev og vinde 1000 kr. Den heldige vinder er: Per Jensen. Tillykke! Vil du også gerne holdes opdateret om de seneste trends, nyheder og opskrifter? Klik her for at blive tilmeldt vores nyhedsbrev.

På vores Aviko-stand var det muligt at smage vores pommes frites af søde kartofler. Vores pommes frites af søde kartofler fremstilles af Beauregard-varianten, som dyrkes i North Carolina, USA,  hvor klimaet er perfekt. Den unikke blancheringsproces garanterer en flot farve og sprødhed og er med til at bevare de naturlige sukkerarter, hvilket giver en fantastisk smag. Pommes frites af søde kartofler kan serveres som tilbehør, en del af en ret eller som en snack med citronmayonnaise. Du kan også give dem et sødt pift med en dip af saltet karamel eller bruge dem i en børnemenu.

Bliv inspireret af vores opskrifter med pommes frites af søde kartofler nedenfor:

Er du interesseret i vores pommes frites af søde kartofler, og vil du gerne vide, hvor meget din virksomhed kan tjene med disse pommes frites? Du kan smage dem ved at bestille en gratis prøve her eller kontakte os.