Nyheder

 • Puy Lentil, Beetroot and Feta Jacket with Rocket m
 • Moroccan Lamb Apricots M
 • Baked potatoes 123

NYHED! Bagt kartoffel, frost. Minimere spild!

Publiceret den 08/09/2016

Med deres sprøde skræl og bløde, fyldige indre er vores nye bagte kartofler – som fås i størrelserne stor og ekstrastor – et pålideligt kvalitetsprodukt, der er lige til at opvarme, garnere og servere i den travle frokosttid.

De langtidsforbagte britiske bagekartofler, der er klar til servering efter bare seks minutter*, er således en hurtigere udgave af den højt elskede traditionelle bagte kartoffel, og disker op med en garanteret friskbagt smag hver gang. Takket være bagekartoflernes alsidighed er det desuden slut med at bekymre sig om menuplanlægningen, da menuen kan opdateres i en håndevending med nyt fyld, lige fra klassikere som kryddersmør eller creme fraiche til gourmetkræs som krydret lam eller stegte grøntsager.

Bagekartofler er et naturprodukt som ofte kan variere fra måned til måned, når der anvendes friske kartofler. De nye bagte Aviko kartofler er løsfrosne, hvilket betyder, at restauratører ikke behøver at bekymre sig om kartoflernes kvalitet. Aviko har en streng kvalitetskontrol for at sikre, at kun de bedste kartofler anvendes i deres produkter, så kokke og restauratører har adgang til kartoffelprodukter af høj kvalitet hele året rundt.

Vores nye bagte kartofler er sunde, nærende og klar på kun en brøkdel af den tid det traditionelt tager at tilberede bagekartofler fra bunden, og vil udgøre en velsmagende tilføjelse til enhver menu.

De store bagte kartofler er pakket i 4 x 1,5 kg poser, og de  ekstrastore er pakket som 4 x 1,86 kg med hver 6 styk i posen. Begge kan opvarmes i ovn, kombi dampovn eller mikrobølgeovn.

*Avikos nye bagte kartofler er klar på hhv. 6 min. (store) og 7 min (ekstrastore), når de opvarmes i mikrobølgeovn direkte fra frost

 • Opskrifter

  Pizza Jacket

  Pizzakagekartoffel

 • Opskrifter

  Puy Lentil, Beetroot and Feta Jacket with Rocket m

  Bagt kartoffel frost med grønne linser, feta og rødbede med rucola

 • Opskrifter

  BAGT KARTOFFEL MED MAROKKANSK LAM OG ABRIKOSER

  Bagt kartoffel frost med marokkansk lamog abrikoser

 • Opskrifter

  Bagt kartoffel med pulled pork

  Bagt kartoffel frost med pulled pork og spicy slaw