Nyheder

  • Superlong
  • Supercrunch
  • Sweet potato fries

Super Crunch, Superlongs eller Sweet Potato Fries fra Aviko: Førsteklasses profit med førsteklasses pommes frites

Publiceret den 15/09/2015

Vil du øge din profit fra den ene dag til den anden uden at skulle investere i nyt udstyr eller øge lønomkostningerne? Server pommes frites til dine gæster! Det bliver den mest profitable ret på menuen. Hvilke pommes frites skal du vælge, og hvordan tjener du på dem? Vi hjælpe dig gerne med at finde de perfekte Aviko-pommes frites til din menu.

Førsteklasses profit med førsteklasses pommes frites

Alle vores produkter fremstilles af specielt udvalgte kartofler, men hvis du ønsker noget, der virkelig skiller sig ud, skal du vælge fra vores sortiment af førsteklasses pommes frites: Super crunch fries, Superlong fries eller Sweet potato fries. Vi arbejder hårdt på at udvikle banebrydende innovationer inden for kartoffelprodukter, hvilket skaber flere muligheder for at øge din profit. Disse førsteklasses pommes frites er innovative: De har et særligt overtræk, der forlænger deres holdbarhed. Lad os se nærmere på disse tre vindere i vores sortiment af førsteklasses pommes frites:

1. Aviko Super CrunchFries

Et overtræk af naturlig kartoffelstivelse gør disse pommes frites fabelagtigt sprøde og flotte og giver dem en længere holdbarhed i forhold til almindelige pommes frites. Aviko Super Crunch Fries holder længere på varmen, hvilket er med til at reducere spild og øge effektiviteten i køkkenet. De er effektive, giver et højt udbytte og er gode som tilbehør. Vælg vores Super Crunch 7mm.

2. Superlongs: Super på flere måder

Forbrugerne er altid på udkig efter en god handel. Opfyld dette behov i din virksomhed ved at servere vores Superlong Fries. Superstore pommes frites tiltrækker mere interesse, øger salget og giver en højere fortjeneste. Hvad enten du vælger Original eller Skin On, ser disse gyldne pommes frites fantastisk ud på tallerkenen, og de er lækre og giver et fantastisk udbytte. Vores Superlongs er super på flere måder. De er:

  • Superrentable: førsteklasses pommes frites, du kan kræve en højere pris for
  • Superlange: ekstra lange pommes frites giver flere portioner pr. pose og større profit
  • Superkvalitet: lavet af de bedste kartofler til professionel brug

Vælg mellem vores Superlong 7mm eller Super Long 9,5mm

3. Sweet Potato Fries


En flot og rentabel tilføjelse til din menu. Disse pommes frites med den fantastisk lækre farve fremstilles ved hjælp af damp-blanchering for at fastholde næringsstofferne og sikre en lækker, sød smag. Sweet Potato Fries kan serveres som tilbehør, en del af en ret eller som en snack med citronmayonnaise. Du kan også servere dem med en dip af saltet karamel eller som en del af en børnemenu.

Få mere ud af din menu med pommes frites fra Aviko! Er du interesseret i vores pommes frites til din fastfood-restaurant? Kontakt os eller en bestilling af prøve.