Nyheder

  • aviko_ Aardappel Gratins Tijm & Rozemarijn met entrecote 1a
  • aviko_gratin emmentaler met pangasiuspakketje 1a
  • aviko mini gratins Spargel und pastinake buffet 1a

Vi begynder at se frem mod jul

Publiceret den 28/11/2016

Julen er lige rundt om hjørnet, men der er stadig tid til at perfektionere dine menuer. AVIKO sortiment af kartoffelprodukter giver den perfekte løsning under den meget krævende og festlige højtid.

For de som leder efter noget lidt specielt, er vores Cremy Gratins værd at tilføje og som gør en forskel på festmiddagen der retfærdiggør en højere pris. Vores 35g Mini Gratin med Pastinak & Jordskok, indeholder også særligt udvalgte kartofler, ægte fløde, fransk emmentaler, purløg, persille og kørvel,  den er fuld af smag. Klar på kun 12 minutter i en konvektionsovn eller 20 minutter i en traditionel ovn. Disse gratins er ideelle, når der laves mad til større grupper, hvilket giver de travle køkkener et ensartet resultat med stor smag. Alle gratiner er løsfrosne i portioner og står færdigbagte som dekorative timbaler, nemme at anrette på tallerken eller fade. Andre varianter omfatter:

For gratin inspiration og opskifter, klik her.

Vores kartoffelmos "Mashed Potato" er let og hurtig tilberedning og must-have menu til jul og den perfekte convenience ret til den festlige højtid. Vores Mashed Potato giver en rigtig hjemmelavet finish. Frosset i handy, individuelle enheder. Køkken personalet kan netop dosere mængden, hvilket sikrer minimalt spild, kort tilberedningstid og nøjagtig portions kontrol.

Er du interesseret i et af disse produkter, og vil du gerne prøve det? Venligst anmod om en prøve eller tag kontakt med salg.