Endelig en gratin, der fuldt ud opfylder de specifikke krav fra restauration og catering. En nem og effektiv løsning, der leverer ensartet høj kvalitet & nøjagtige doseringer. En ny løsning, der er enkel for alle kokke at bruge.
Læs mereAviko Supercrunch Fries har en lang holdbarhed og fremstilles af de bedste kartoffelsorter. De har et glutenfrit overtræk, der gør dem ekstra sprøde.
Læs mereStarting from July 2018 onwards, Aviko will reduce the use of palm oil by replacing it with 100% sunflower oil for all foodservice premium fries. The change will be gradually starting from July, based on stock levels, with first sunflower Super Crunch articles. From week 38 onwards also Super Longs and other brands like Turbo fries will change.
Læs mereFra vores live session på Madværkstedet i Lokomotivværkstedet marts 2017.
Læs merePrøv en kombi af Aviko Supercrunch skin-on og Aviko Sweet Potato fries tilberedt 3½ minut i frituren sammen og serveret i kræmmerhus eller kop. Begge typer er Glutenfri coatede pommes frites.
Læs mereJulen er lige rundt om hjørnet, men der er stadig tid til at perfektionere dine menuer. AVIKO sortiment af kartoffelprodukter giver den perfekte løsning under den meget krævende og festlige højtid.
Læs mereTjek hvad der er i sæson fra december til februar. For at gøre det lettere for dig, har vi lavet et godt overblik over produkter, der er perfekt til rådighed i løbet vinteren. Anvendelse af disse produkter er ikke kun en kulinarisk betingelse men også økonomisk fordelagtig for dine indkøb.
Læs mereVi kender det fra dagligvare handlen! Vi har planlagt vores indkøb når vi går i supermarkedet, men bliver alligevel fristet af et impuls indkøb, enten på vej gennem butikken eller oppe ved kassen linjen. Vi brugte lidt flere penge end først planlagt.
Læs mereVores vision. Aviko bruger udsagn "som håndlavet", "som hjemmelavet" eller "som frisklavet", hver gang vi mener, at det er lykkedes os at udvikle et produkt, der ikke uden videre er til at skelne fra et ikke-industrielt, håndlavet produkt. Det vil altså sige et produkt, som gæsten ikke bemærker, er et Convenience-produkt.
Læs mereMed deres sprøde skræl og bløde, fyldige indre er vores nye bagte kartofler – som fås i størrelserne stor og ekstrastor – et pålideligt kvalitetsprodukt, der er lige til at opvarme, garnere og servere i den travle frokosttid.
Læs mereVores populære Supercrunch-pomfritter fås nu i Steakhouse-størrelse. AVIKO Supercrunch Steakhouse -pomfritter er tilberedt med et glutenfrit lag (coated) for at give ekstra sprødhed, har en længere holdingtime og er fremstillet af de bedste kartoffelsorter.
Læs mereDet er altid en spændende begivenhed, når vi går fra den gamle kartoffelsæson til den nye. Er beholdningen stor nok til at slå til, indtil det første hold nye kartofler er i hus, eller vil de nye kartofler være tilgængelige, før den gamle høst er forarbejdet og afsat?
Læs mereNu hvor der er 5 uger til midten af juli, har vi nået det punkt, hvor vi skifter til en ny afgrøde. Når det er sagt, så er vi nu på vej ind i de sidste spændende uger af vækstsæsonen 2015. Foråret 2016 har været koldt og regnfuldt. Disse forhold har ført til forsinket plantning og sen udvikling af den tidlige afgrøde og de vigtigste afgrødesorter.
Læs mereDer er en vis fun-faktor forbundet med pomfritter. Og det er derfor, de blevet en del af snackkulturen verden over. Enhver snackbar med respekt for sig selv må selvfølgelig ikke mangle disse gyldne kartoffelstave på menukortet – de er en ægte klassiker. Men også på restaurant og café er pomfritter en af de mest populære former for tilbehør.
Læs mere