Nyheder

Søg x

aviko_thema aviko_thema aardappelrassen ZOET

Sweet potatoes, eller på dansk "søde kartofler", er den nye stjerne på madhimlen. Inden for restaurationsverdenen er denne modegrøntsag slet ikke til at komme udenom. Både den markante orange farve og den helt særlige smagsoplevelse har vakt begejstring verden over. De søde kartofler – hvad enten de serveres som sweet potato-fritter, i en karryret eller dessert – sørger for originalitet og variation på tallerkenen. Men hvilken slags grøntsag er den søde kartoffel i grunden? Hvad gør den så speciel? Og hvordan får man mest ud af den i restaurationskøkkenet? Vi løfter sløret for, hvordan også din virksomhed kan udnytte fordelene ved de søde kartofler...

Læs mere
50x friet

50x Serveringsforslag

Publiceret den 06-07-2016

Foodservice tilbyder dynamiske ændringer, der følger nye sociale trends. Forbrugerne har mindre tid til at lave mad derhjemme, og samtidig elsker de at bruge tid udendørs. Forbrugerne søger steder hen med hyggelige omgivelser og originale koncepter, som også kan overraske os med kulinariske nyheder. Forbrugerne elsker nye oplevelser!

Læs mere
hwy55

Hwy55 i Kolding Storcenter

Publiceret den 04-05-2016

Tag et smut forbi den autentiske amerikanske diner Hwy55 i Kolding Storcenter og smag et udvalg af Aviko Appetizzers. I øvrigt er fritterne i menuerne også Supercrunch © fra Aviko

Læs mere
Snackpack (1)

Snackpack

Publiceret den 04-05-2016

Forøg dit salg med Aviko Appetizzers.

Læs mere
Pomfritter

Steg pomfritterne rigtigt!

Publiceret den 04-04-2016

Der er mange gode grunde til at stege pomfritterne korrekt. For det første mindskes dannelsen af det kræftfremkaldende stof akrylamid, for det andet bliver pomfritterne mindre fedtholdige og − sidst men ikke mindst − så får pomfritterne en bedre spisekvalitet. Artiklen fortæller dig, hvordan du steger pomfritter, så de bliver helt perfekte

Læs mere
Pommes frites af søde kartofler - Pommes frites af søde kartofler kan serveres som tilbehør, en del af en ret eller som en snack med citronmayonnaise

En vellykket FoodExpo

Publiceret den 16-03-2016

25.822 besøgende og 498 udstillere var med til at gøre Nordens største madmesse til en stor fornøjelse for madelskere. FoodExpo 2016 var en dundrende succes. Tillykke til vinderabonnenten i FoodExpo 2016! Klik videre for at se, hvem der har vundet 1000 kr.

Læs mere
Sweet potato

Produkt introduktion på Food Expo

Publiceret den 29-02-2016

Den gamle klassiker har fundet sin rival ”Sweet Potato Fries”

Læs mere
valora trade

Valora Trade 2016

Publiceret den 07-01-2016

Det er med stor glæde at vi kan meddele at vi har indgået en aftale med Aviko om salget af deres produktportefølge fra 4. januar 2016. Aviko har skabt værdi for kartofler i mere end 50 år og indtager en førende stilling på det europæiske marked for bl.a. frosne kartoffelprodukter.

Læs mere
4

Hvert år forarbejder Aviko over 1,7 millioner tons kartofler i sine fabrikker til kartoffelprodukter af høj kvalitet. Vores produkter eksporteres til over 100 lande. Vi har mere end 12 produktionssteder i Europa og Kina. Hver dag spises Aviko-produkter af ti millioner kunder. I vores fabrikker stræber vi efter at opnå et sikkert arbejdsmiljø, optimal kvalitet, de lavest mulige omkostninger og vækst. Før kartoflen forlader vores fabrik i form af pommes frites, er der en masse, der skal gøres. Vi giver dig en kort oversigt over produktionen af vores pommes frites:

Læs mere
Aardappeloogst

Lad os tage et kig på nogle fakta om kartoflers næringsværdi og tage fat i nogle af misforståelserne om denne fødevare. Kartofler er sunde! Mange bliver overrasket, når de finder ud af det. Vidste du, at kartofler består af 80 % vand? De indeholder også mineraler, fibre og vitaminer, herunder B-vitaminkompleks og et højt indhold af C-vitamin. Det er en ideel fødevare til en sund livsstil. Aviko har over 50 års viden og erfaring i kartoffelindustrien. Vi vil gerne vise dig, at kartofler er et sundt valg for dine gæster og kunder.

Læs mere
Superlong

Vil du øge din profit fra den ene dag til den anden uden at skulle investere i nyt udstyr eller øge lønomkostningerne? Server pommes frites til dine gæster! Det bliver den mest profitable ret på menuen. Hvilke pommes frites skal du vælge, og hvordan tjener du på dem? Vi hjælpe dig gerne med at finde de perfekte Aviko-pommes frites til din menu.

Læs mere
Cupcakes

Som førende producent af pommes frites med over 50 års erfaring i kartoffelindustrien tilbyder Aviko et udvidet sortiment af pommes frites. Vi tilbyder forskellige frosne kartoffelprodukter, der passer til alle markeder. Men vi gør mere end det – vi giver dig også inspiration til, hvordan du kan spise pommes frites. Vi håber at kunne give dig nogle lækre menuidéer til at bruge pommes frites. Overrask dine kunder!

Læs mere
Aviko Quality

Hemmeligheden bag kvaliteten af vores kartoffelprodukter Aviko garanterer dig kartoffelprodukter af den højeste kvalitet. Vi har en passion for kartofler. Vi stræber altid efter det bedste. Aviko har over 50 års viden og erfaring i kartoffelindustrien, og vores viden om kartofler bliver ved med at vokse. Derfor garanterer vi dig, at du som professionel kok altid kan servere kartoffelprodukter af den højeste kvalitet til dine gæster. I denne blog vil vi gerne svare på ofte stillede spørgsmål om kvaliteten af vores kartoffelprodukter.

Læs mere

Om kartoflen

sliced potato

Vidste du det? Kartoflen er meget nærende, fedtfri og har halvt så mange kalorier som ris og pasta.