Every market left Every market right
  • Every market middle
    Fra jord til bord

Hele Avikos produktionsproces opfylder de strengeste krav – fra produktudvikling og indkøb til produktion, logistik og kvalitetssikring. De råmaterialer og forbrugsvarer, vi anvender til vores kartoffelprodukter, kan spores helt tilbage til deres oprindelsessted.

Høst

I Aviko stræber vi efter at opfylde de højeste kvalitetsstandarder for kartoffelprodukter. Det hele begynder med en fantastisk kartoffel. Hver kartoffel, vi bruger i vores produktionslinje, opfylder vores strenge retningslinjer for kvalitet. Denne proces begynder ved kilden - vores avlere. Aviko samarbejder med dem om at udvikle de bedste kartoffelsorter, der producerer råvarer af høj kvalitet, som gør det muligt for os konsekvent at levere de bedste produkter til dit køkken. Vi arbejder med en række forskellige kartoffelsorter og bruger lige den rigtige type kartoffel til hvert produkt. Når vi vælger en kartoffelsort, ser vi på forskellige egenskaber, herunder smag, konsistens og tilberedelse. Vi tager også vores kunders behov i betragtning for at sikre, at det endelige resultat har den rette farve, størrelse og konsistens.

Aviko tilfører værdi lige fra det første skridt i forsyningskæden. Vi begynder ved kun at vælge de bedste kartofler. Det opnår vi gennem tætte partnerskaber med avlere og landmænd. Dette bidrager til vores fleksibilitet og engagement, hvilket i sidste ende fører til et færdigt produkt af høj kvalitet. Takket være lagerfaciliteter med temperaturstyring kan de fleste sorter opbevares i lang tid efter høst. Sådan sikrer vi kvaliteten fra jord til bord.

Forarbejdning

Når kartoflerne er leveret til vores fabrik, udfører vi kvalitetskontrol. Vi respekterer miljøet så meget som muligt under produktionsprocessen ved at optimere brugen af vores råvarer. Vores medarbejdere er højt kvalificerede og erfarne, og vores fabrikker er sikre arbejdsmiljøer, der giver optimal kvalitet, omkostningseffektivitet og vækst. Vores processer kontrolleres tæt ved hjælp af TPM (Total Productive Maintenance), så vi kan tilbyde ensartede produkter af høj kvalitet.

Hver kartoffel, Aviko forarbejder, gennemgår en række strenge kvalitetskontroller - fra udvælgelsen af kartoflerne fra certificerede avlere til leveringen. Hvert trin i produktionsprocessen følges meget tæt og forbedres efter behov (operational excellence). Vi har derfor iværksat et system af høj kvalitet og tilknyttede certifikater. Det betyder, at du kan være sikker på, at vores kartoffelprodukter opfylder alle forventninger, og eventuelle tab begrænses til et absolut minimum.

Klik her for at læse mere om vores certificeringer.

Emballage

Efter forarbejdning pakkes vores produkter med omhu. Vores emballage er brugervenlig og lavet med kvalitetsmaterialer. Når vi udvikler emballagen, tænker vi på kunderne og medtager således f.eks. nyttige oplysninger om tilberedelsesmetoder. Vi pakker vores produkter hurtigt og effektivt for at bevare deres friskhed og optimere produktionsprocessen. Vi udfører også regelmæssige kontroller af vores produktionslinje, hvilket sikrer, at kun de bedste produkter leveres til kunden.

Transport og distribution

Vi lægger vægt på at have et så højt serviceniveau som muligt. For at opnå dette arbejder vi med et stort europæisk netværk af lokale distributører, TPM, højteknologiske produktionssteder og distributionspartnere til vores køle- og frostvarer, der arbejder på en bæredygtig måde. Det er alt sammen med til at sikre effektiv og pålidelig levering i hele Europa og verden, med bæredygtighed som en kerneværdi for vores transport- og distributionsnetværk.

Anvendelse

Aviko leverer de kartoffelprodukter, der er brug for, uanset om markedet hedder restauration, detail eller industri. Aviko har derfor nogle af verdens bedste forhandlere og restaurationsvirksomheder som forretningspartnere. Europa er hjemmebasen, men Aviko er repræsenteret på alle kontinenter af egne lokale medarbejdere, der har kendskab til lokale forhold. Det er sådan, Aviko bedst tjener de voksende internationale markeder.

Aviko har de rette kartoffelprodukter til hver anvendelse. Det er med til at sikre, at vores partnere i restaurationsbranchen kan servere flotte og omkostningseffektive kartoffelretter. Hvad enten vi taler om pommes frites, kartoffelbåde, gratiner eller marinerede kartofler, er alle vores produkter udviklet med fokus på kundens behov og er produceret til den højeste kvalitetsstandard, der giver en kort tilberedelsestid og lang holdbarhed.

Verden er ikke et ensartet marked, hvor alle forbrugere har de samme præferencer. For at omsætte lokale præferencer til passende kartoffelprodukter og salgskoncepter, holder vi tæt kontakt med vores kunder. De er vores mest kyndige partnere.

Aviko er altid på udkig efter succesrige, lokale iværksættere som partnere. Partnerskaber, hvor vi sammen arbejder på at tilpasse os til specifikke regionale tilberedelsesmåder, spisevaner, trends og markedsudviklinger. Det kommer begge parter til gode og sikrer vores fælles succes.

I de senere år har Aviko udviklet mange kartoffelprodukter, som har gjort det muligt for vores kunder at servere flotte og økonomiske kartoffelretter.

Et udvalg af vores kartoffelprodukter:

- Friske og frosne pommes frites
- Kølede og frosne kartoffelspecialiteter
- Dampede og pasteuriserede kartoffelprodukter
- Stegte snacks og forretter
- Kartoffelpulver og -flager.