Quality left Quality right
  • Quality middle
    Innovation og produktudvikling

Vores innovationer i kartoffelprodukter begynder med vores distributører og produktchefer, som vurderer markedets behov. De arbejder tæt sammen med eksperterne i afdelingen for innovation og produktudvikling.

Disse fødevarespecialister arbejder sammen med anerkendte forskningsinstitutter, universiteter, markedsundersøgelsesbureauer og andre store fødevareproducenter for at levere de bedste og lækreste produkter. De hjælper os også med at få mest muligt ud af kartoflen, f.eks. til biprodukter af høj kvalitet. Aviko fokuserer dog ikke kun på produktinnovationer, men lægger også vægt på at forny sine processer.

Vi deltager blandt andet i forskellige europæiske forskningsprojekter, såsom CLB (blanchering i "lukket kredsløb") og LEAF (lavt energi- og fedtindhold). Som led i procesinnovation udvikler Aviko også egne produktionsprocesser, såsom Steamfresh-produkter. Hos Aviko dækker vores information om kartoflen hele produktionskæden.