Core Values left Core Values right
  • Core Values middle
    Vores kerneværdier

I Aviko arbejder vi hver dag hårdt på at skabe værdifulde kartoffelprodukter. Lige siden vores stiftelse i 1962 har vi gjort dette i henhold til vores kerneværdier: kvalitetsbevidst, målrettet, smart, optimistisk og forførende. Sådan har vi over de sidste fem årtier formået at vokse til en af de største europæiske virksomheder inden for forarbejdning af kartofler. I dag er vi faktisk en af de fire største virksomheder af den type i hele verden og har aktiviteter i over 100 lande.

Mission: Skabe værdi fra kartofler

Det er Avikos mål at skabe værdi fra kartofler, så både din virksomhed og Aviko kan vokse. Avikos fleksible tilgang, der kendetegnes af den tætte kontakt med kartoffelavlere og kunder og den stærke fokus på kvalitet, har skabt en bred vifte af innovative produkter med ekstraværdi.

Vision: Inspirere til mere

I Aviko mener vi, at inspiration er en forudsætning for succes. Inspiration giver utallige muligheder for at betjene kunden bedre. Med kartoffelprodukter fra Aviko kan du variere dine måltider i det uendelige og sætte fristende retter på middagsbordet. På det punkt er vores kunder vores mest kyndige partnere. De er en vigtig kilde til inspiration, når det kommer til at omsætte lokale præferencer til kartoffelprodukter og salgskoncepter, der passer til kunderne. Vores motto er derfor: "Tænk globalt, handl lokalt."

Ambition: Dele vores passion for kartofler

Over en periode på 50 år er Aviko vokset til en af verdens fire største virksomheder inden for forarbejdning af kartofler. Vi tør derfor påstå, at vi ved alt, hvad der er at vide om kartofler. Ansporet af vores passion for kartofler arbejder vi hver dag hårdt på at opdage og udvikle banebrydende innovationer. Innovationer, der sikrer, at 10 millioner mennesker spiser vores kartoffelprodukter hver dag.

Kartofler er rige på næringsstoffer. På grund af deres alsidighed er de også en meget populær fødevare verden over. Gennem innovation prøver vi at få mere ud af dem. I Aviko mener vi, at inspiration er en forudsætning for succes. Her er kartoflens alsidighed en umiskendelig fordel. Inspiration giver utallige muligheder for at betjene kunden bedre. Med kartoffelprodukterne fra Aviko kan du variere dine måltider i det uendelige og sætte fristende retter på middagsbordet. 

Avikos fleksible tilgang, der kendetegnes af den tætte kontakt med både kartoffelavlere og kunder og den stærke fokus på kvalitet, har skabt en bred vifte af innovative kartoffelprodukter med ekstraværdi.