Avocado-kartoffelmos med rejer

  • Avocado-Kartoffelpüree mit Garnelen

Avocado-kartoffelmos med rejer

Tilberedning

Tilbered kartoffelmosen i kombidampovnen i 12 minutter. Hak tomaterne i små tern. Riv limeskallen med en kartoffelskræller, og skær i strimler. Hak purløg fint. Pres saften af limene. Skrab avocadokødet ud af skallen med en ske, og mos det med limesaften.
Rør til sidst med kartoffelmosen. Tilsæt tomattern og det hakkede purløg. Smag til med salt og koriander. Pil hvidløgsfed, og skær dem i skiver. Steg rejer i ca. 4 minutter, mens du vender dem af og til.
Tilsæt hvidløgene efter 2 minutter. Smag til med salt og peber. Anret kartoffelmosen med rejerne, og garner med limeskal.

Serveringsforslag

Avocado-kartoffelmos med rejer passer perfekt sammen med en let sommersalat.