Bagel med grillede grøntsager, tomat-basilikumcreme og sweet potato-fritter

  • Bagel mit Süßkartoffel Pommes

Bagel med grillede grøntsager, tomat-basilikumcreme og sweet potato-fritter

Tilberedning 

  1. Skær bagelen over, og rist begge sider.
  2. Skær peberfrugterne i grove stykker, skær løgene i ringe, skær squash og champignon i skiver (f.eks. med et rive-/mandolinjern).
  3. Grill grøntsagerne, der er vendt i olivenolie, til de er møre, men stadigvæk har bid. Smag til med salt og peber.
  4. Rør nu cremen sammen ved at blande ricotta med de fint hakkede tomater og oliven. Bland basilikumbladene i, og smag til med salt, peber og citronskal.
  5. Fritér Sweet Potato Fries i 2-3 minutter i frituregryden ved 175°C. Når de er stegt, blander du med salt og chilipulver. Smag til.

Anretning

Smør halvdelen af tomat-basilikumcremen på den nederste bagelhalvdel. Fordel hakket peberfrugt, rucola og de øvrige grøntsager oven på cremen. Læg til sidst den øverste bagelhalvdel ovenpå. Hæld resten af tomat-basilikumcremen over i små skåle. Anret bagelen med de stegte sweet potato-fritter og cremen på tallerkener, og servér.

Tip

Bagelen med grillede grøntsager kan både nydes varm og kold.