Tilberedning
- Skær bagelen over, og rist begge sider.
- Skær peberfrugterne i grove stykker, skær løgene i ringe, skær squash og champignon i skiver (f.eks. med et rive-/mandolinjern).
- Grill grøntsagerne, der er vendt i olivenolie, til de er møre, men stadigvæk har bid. Smag til med salt og peber.
- Rør nu cremen sammen ved at blande ricotta med de fint hakkede tomater og oliven. Bland basilikumbladene i, og smag til med salt, peber og citronskal.
- Fritér Sweet Potato Fries i 2-3 minutter i frituregryden ved 175°C. Når de er stegt, blander du med salt og chilipulver. Smag til.
Anretning
Smør halvdelen af tomat-basilikumcremen på den nederste bagelhalvdel. Fordel hakket peberfrugt, rucola og de øvrige grøntsager oven på cremen. Læg til sidst den øverste bagelhalvdel ovenpå. Hæld resten af tomat-basilikumcremen over i små skåle. Anret bagelen med de stegte sweet potato-fritter og cremen på tallerkener, og servér.
Tip
Bagelen med grillede grøntsager kan både nydes varm og kold.