Tilberedning
- Hak skalotteløg og chili fint.
- Halvér citronerne. Pres halvdelen af citronerne, og skær den anden halvdel i hver fire både.
- Bland allehånde, skalotteløg, chili, brun farin, smør og mælk. Smag til med salt og citronsaft.
- Læg fiskefileterne i en smurt GN-beholder med skindsiden nedad. Fordel citron-allehåndesaucen og derefter de halverede cherrytomater på sandartfileterne. Bag fisken i ovnen i 20-25 minutter ved 200°C.
- Tag GN-beholderen ud af ovnen. Drys med frisk mynte og frisk koriander.
- Fritér Sweet Potato Fries i 2-3 minutter i frituregryden ved 175°C. Når de er stegt, blander du med salt, kanelpulver og muskat. Smag til.
Anretning
Fordel fiskefileterne og de ovnbagte tomater på tallerkenerne. Hæld citron-allehåndesaucen over. Servér sammen med sweet potato-fritterne.