Fyldt bagt kartoffel med marokkansk lamog abrikoser

  • BAGT KARTOFFEL MED MAROKKANSK LAM OG ABRIKOSER

Fyldt bagt kartoffel med marokkansk lamog abrikoser

Metode

1. Varm olien op i en pande, tilsæt løg og hvidløg, og steg i 3-4 minutter.
2. Tilsæt det hakkede lammekød, og steg i 10 minutter, indtil kødet er gennembrunet. Tilsæt derefter de revne courgetter og det marokkanske krydderi, og tilbered i yderligere 3-4 minutter.
3. Tilsæt dåsetomaterne og abrikoserne, og lad retten simre i 25-30 minutter, indtil lammekødet er mørt. Krydres efter præference.
4. Tilbered de bagte kartofler til fyld i overensstemmelse med anvisningerne på emballagen.
5. Del kartoflerne, og fyld dem med lammekødet. Drys koriander over, og server.

Tips

• Tilbered en vegan udgave ved at udskifte det hakkede lam med kikærter på dåse eller grøntsager.
• Form det hakkede kød til kødboller, eller køb færdige kødboller for at servere marokkansk kødbolle-topping.