Fyldt bagt kartoffel med pulled pork og krydret coleslaw

  • Bagt kartoffel med pulled pork

Fyldt bagt kartoffel med pulled pork og krydret coleslaw

Metode

1. Varm ovnen op til 150 ˚C,
2. Anbring løg, chili, hvidløg, laurbærblade og cideren eller fonden i en bradepande. Anbring svinekødet ovenpå, tildæk med folie, og steg i ovnen i 4-5 timer.
3. Tag ingredienserne ud af ovnen, og lad dem hvile.
4. Anbring svinekødet på et skærebræt, og brug to gafler til at findele kødet i mundrette stykker, fjern evt. større fedtstykker.
5. Tilbered de bagte kartofler til fyld i henhold til vejledning på emballagen.
6. Tilbered krydret coleslaw ved at blande ingredienserne sammen og krydre efter smag.
7. Færdiggør ved at halvere kartoflerne og fylde med svinekød og coleslaw.

Tips

• *Ikke tid til at tilberede svinekødet? Køb det færdiglavet!
• Prøv at blande forskellige slags kål i din coleslaw, eller skift mayonnaisen ud med en dressing.