Jacket potato som forret

  • Jacket Potato als Vorspeise

Jacket potato som forret

Tilberedning

Jacket potatoes
Halver bagekartoflerne. Skær en tynd skive fra hver halvdels runde side, så de står stabilt. Udhul kartoffelhalvdelene lidt. Bland kartoffelmassen med crème fraîche og olivenolie, til blandingen bliver glat. Smag til med salt og peber.

Tilberedning af olivenoliesovsen
Opvarm hønsefonden, og opløs gelatinen (blød den først op i koldt vand). Tilsæt olivenolie, og rør rundt. Tilsæt citronsaft, og smag til med salt og peber.

Tilberedning af blomkåls-couscous
Riv den rå blomkål fint, og bland et par skefulde olivenolie i.

Tilberedning af revet fennikel
Vask fenniklen, og riv den fint med et rivejern. Smag til med olivenolie, citronsaft, salt og peber.

Serveringsforslag

Hæld rejer op i kartoflerne.
Tilsæt blomkåls-couscous og kartoffelblandingen og derefter rejer, lakserogn, hasselnødder og karse.
Pynt med fennikel og citronskal.