Tilberedning
Jacket potatoes
Halver bagekartoflerne. Skær en tynd skive fra hver
halvdels runde side, så de står stabilt. Udhul
kartoffelhalvdelene lidt. Bland kartoffelmassen med crème
fraîche og olivenolie, til blandingen bliver glat. Smag til
med salt og peber.
Tilberedning af olivenoliesovsen
Opvarm hønsefonden, og opløs gelatinen (blød den først op
i koldt vand). Tilsæt olivenolie, og rør rundt. Tilsæt
citronsaft, og smag til med salt og peber.
Tilberedning af blomkåls-couscous
Riv den rå blomkål fint, og bland et par skefulde
olivenolie i.
Tilberedning af revet fennikel
Vask fenniklen, og riv den fint med et rivejern. Smag til
med olivenolie, citronsaft, salt og peber.
Serveringsforslag
Hæld rejer op i kartoflerne.
Tilsæt blomkåls-couscous og kartoffelblandingen og derefter rejer,
lakserogn, hasselnødder og karse.
Pynt med fennikel og citronskal.