Tilberedning
1. Tilbered kartoffelbådene med rapsolie i ovnen ved 175 °C i 10-12 minutter.
Rucolapesto
2. Vask og skær rucolaen i store stykker, og stød den
derefter sammen med solsikkefrø i en morter.
3. Tilsæt hvidløg, og tilsæt langsomt olivenolie, til blandingen
får den ønskede konsistens.
4. Krydr med salt og peber.
Dip med fetaost
5. Smuldr fetaosten med en gaffel, og bland den med crème
fraîchen.
6. Tilsæt den røde peberfrugtpasta, persille og hvidløg.
Urtedip
7. Rør hytteost op med piskefløde og rapsolie.
8. Tilsæt sennep og cidereddike.
9. Tilsæt finthakket purløg og persille, og smag til med salt og
peber.
Tip
Brug Aviko Cream and Cheese Jalapeno-snacks, løgringe, gigantkartoffelbåde eller mozzarellastænger for at gøre anretningerne endnu mere varierede.