Mallefilet/laksefilet med oliven-mandellåg på fennikel-tomatblanding og kartoffel-broccoligratin

  • Welsfilet / Lachsfilet mit Oliven – Mandelhaube auf Fenchel – Tomatengemüse und Kartoffel – Brokkoligratin

Mallefilet/laksefilet med oliven-mandellåg på fennikel-tomatblanding og kartoffel-broccoligratin

Tilberedning

Dampkog de tørrede tomater i tern i 6 min. ved 100 °C. Bland tomattern med oliven, kapers, pecorino, mandelflager og den italienske urteblanding. Skær mallefileten ud, og smag til. Fordel olivenlåget ovenpå. Bag i kombidampovnen i 10 min. ved 180 °C og 30 % fugtighed. Skær fennikel i tern, og svits i olivenolie med salvie. Tilsæt tomattern, og smag til med stensalt og fennikelfrø. Kom kartoffel-broccoligratinen i et smurt fad, og bag i varmluftovn i 20 min. ved 200 °C.

Tip

  1. I stedet for malle kan du bruge laks eller pangasiusfisk.

  2. I stedet for fennikel-tomatblandingen er ratatouille også god.