Tilberedning
Boller
Steg hash brown-skiverne i friture i 3-5 minutter ved 175
°C eller i ovn i 15-20 minutter ved 220 °C.
Bøffer
Krydr hakkekødet til, og form 10 bøffer. Steg på en pande
i 5 minutter på hver side ved stærk varme. Hak løgene fint, og steg
på panden sammen med bøfferne, til de bliver klare.
Sovs
Hak jordnødderne groft, og bland med resten af
ingredienserne. Smag evt. til med salt og peber.
Samling
Fordel de ristede løg på de nederste hash brown-skiver.
Læg bøffer på, garner med honningsovs og spinat, og slut af med
hash brown-skiver.
Flere serveringsforslag til hash brown-burgere
1. Lammeburger med karrydip
2. Vegetarburger med stegte shiitake-svampe og crème fraîche med
purløg
3. Cheeseburger med gouda, cheddar og blåskimmelost