Oksekødsburger med paprika og honningsovs med hash brown-skiver

  • Rinderburger mit Paprika & Honigsoße

Oksekødsburger med paprika og honningsovs med hash brown-skiver

Tilberedning

Boller
Steg hash brown-skiverne i friture i 3-5 minutter ved 175 °C eller i ovn i 15-20 minutter ved 220 °C.

Bøffer
Krydr hakkekødet til, og form 10 bøffer. Steg på en pande i 5 minutter på hver side ved stærk varme. Hak løgene fint, og steg på panden sammen med bøfferne, til de bliver klare.

Sovs
Hak jordnødderne groft, og bland med resten af ingredienserne. Smag evt. til med salt og peber.

Samling
Fordel de ristede løg på de nederste hash brown-skiver. Læg bøffer på, garner med honningsovs og spinat, og slut af med hash brown-skiver.

Flere serveringsforslag til hash brown-burgere

1. Lammeburger med karrydip
2. Vegetarburger med stegte shiitake-svampe og crème fraîche med purløg
3. Cheeseburger med gouda, cheddar og blåskimmelost