Metode
1. Tilbered de bagte kartofler til fyld i overensstemmelse med
anvisningerne på emballagen.
2. Opvarm olien i en pande, og sauter løget i 5 minutter for at
blødgøre det.
3. Rør hvidløget, de blandede urter og pepperonien i, og tilbered
i 1-2 minutter. Tilsæt derefter de hakkede tomater. Bring retten i
kog, og lad den simre i 5 minutter, indtil den er reduceret til en
tyk sauce, og tilsæt krydderier efter præference.
4. Smelt smørret i en separat pande, og steg champignonerne,
indtil de er færdigtilberedte.
5. Halver kartoflerne, og dæk dem enkeltvis med saucen og en god
håndfuld mozzarella.
6. Bages eller grilles kortvarigt for at smelte osten.
7. Server med tilberedte champignoner og frisk basilikum
ovenpå.
Tips
• Skift pepperonien ud med tun på dåse for at få et sundere
alternativ, eller tilpas din kartoffel med din foretrukne
pizza-topping.
• Giv fyldet et krydret kick ved at tilsætte friske jalapeños
eller chiliflager!