Rustikke pommes frites med hjemmelavet ketchup og ansjos-mayonnaise

  • Country Cooking Pure & Rustic Pommes mit selbstgemachtem Ketchup und Sardellen-Mayonnaise

Rustikke pommes frites med hjemmelavet ketchup og ansjos-mayonnaise

Tilberedning

Ketchup

Skær kernehus fra æbler, og hak løg og æbler fint. Kog ved svag varme i ca. 10 minutter, til de bliver bløde. Hæld vandet fra, og stil det til side. Mos æbler og løg sammen med tomatkoncentrat. Spæd om nødvendigt op med lidt af kogevandet. Smag til med kanel, karry og honning.

Ansjos-mayonnaise

Hak ansjosfileter og kapers fint. Rør æggehvide og olivenolie sammen til mayonnaise lidt ad gangen. Tilsæt ansjoser og kapers, og smag til med salt, peber og hvidvinseddike. Tilbered Country Cooking Pure & Rustic Fries i henhold til anvisningerne. Hæld pommes fritene i tre skåle, hæld dippene i små bægre eller glas, og servér sammen.