Tilberedning
Tilberedning af hash browns
1. Grillsteg baconskiverne, til de bliver sprøde.
2. Skræl pastinakken, og hak den groft.
3. Steg de hakkede pastinakker i klaret smør, og smag til med salt
og peber.
4. Skær hver hjertesalat i 6 skiver, drys med olie, og grillsteg
dem.
Tilberedning af tomat- og kanelmarmelade
5. Smelt smørret og olivenolien.
6. Tilsæt kanel, efterfulgt af tomater og sukker.
7. Lad det simre i 45 minutter, indtil det meste af væsken er
fordampet, og konsistensen er tykkere.
8. Hæld op i glas eller i vakuumposer, og stil i køleskabet.
9. Tilbered Aviko Hash Brown-trekanterne i henhold til
instruktionerne på pakken, og lad dem dryppe af på
køkkenrulle.
10. Start med en hash brown, og stabl ingredienserne på hinanden.
Smør tomatmarmelade på, og tilsæt salat, pastinak, grillet
hjertesalat og baconskiver. Pynt med persille, og slut af med den
anden hash brown.
11. Stik et spyd igennem, så du får en flot hash
brown-sandwich.