Svampe Gratin med champignon og shiitake svampe
Svampe Gratin med champignon og shiitake svampe
Ingredienser (4 personer)
- 4 AVIKO
Gratin svampe
- 200g champignon (i halve eller fjerdedele)
- 100g Shiitake svampe (i halve eller fjerdedele)
- 50g valnødder (hakkede)
- 2 spiseskefulde persille (hakkede)
- 1 hvidløgsfed (hakkede)
- 4 skalotteløg (hakkede)
- 2 spiseskefulde olivenolie
- Rucola salat
- Salt og peber
Metode
- Bag gratinerne i forvarmet ovn i 20 minutter ved 200C
- Opvarm olie på en pande. Tilsæt først hvidløg og skalotteløg og
tilføj derefter champignons. Steg kortvarigt til det er sprødt
- Tilsæt persille og valnødder. Tilsmag med salt og peber. Anret
det på tallerken sammen med gratinen
- Pynt retten med rucola
Ingredienser (4 personer)
- 4 AVIKO
Gratin svampe
- 200g champignon (i halve eller fjerdedele)
- 100g Shiitake svampe (i halve eller fjerdedele)
- 50g valnødder (hakkede)
- 2 spiseskefulde persille (hakkede)
- 1 hvidløgsfed (hakkede)
- 4 skalotteløg (hakkede)
- 2 spiseskefulde olivenolie
- Rucola salat
- Salt og peber
Ring til os: +45 898 715 70