Wrap med spidskålsalat og pommes frites af søde kartofler

  • wrap

Wrap med spidskålsalat og pommes frites af søde kartofler

Tilberedning

1. Frituresteg pommes fritene i 2-3 minutter ved 175 °C.
2. Skær tomater i små tern, riv agurken fint, og skær rucolaen groft.
3. Bland alle ingredienser til yoghurtdippen, og smag den til.
4. Til spidskålsalaten rives gulerødderne groft, og spidskålen skæres i tynde strimler. Drys salt over spidskålstrimlerne, og ælt dem grundigt, til de bliver bløde. Tilsæt resten af ingredienserne til salaten, og smag til. Lad den trække i ca. 10 minutter, og smag så igen til.
5. Smør wrappene med yoghurtdippen.
6. Læg spidskålsalat og de andre ingredienser i et jævnt lag på wrappene.
7. Rul wrappene sammen, og servér dem enten hele eller skåret i halve eller i skiver.